Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Heksedans – erotiske noveller

"Uskyldens aura lå om hendes glatte hud. Hendes øjne var store og opmærksomme, og de spidse elverører fik hende til at se ud, som om hun lyttede. Håret, der nåede hende til hofterne, svajede om de unge, faste bryster. Spidse knopper struttede fra vorterne, som var de tinder på en bjergtop. Hun kærtegnede dem med den ene hånd, mens hun dansede. Den anden hånd var dybt begravet i hendes skød. Navlen gennemborede hendes flade mave, som et skarpt og gådefuldt ekko af kønnets smalle stribe. Hun var hans lod i livet, hans mål. Elveren gispede. Hun var hans udkårne, og han var hendes, i denne dragende nat fuld af fabeldyr og monstre.

Lydløst trådte han frem fra sit skjulested. Hun var den eneste, der kunne høre ham. Fløjten standsede sit spil, og hun stoppede midt i dansen. Hun blev stående, som ramt af lynet, da hun fik øje på ham ..."

Hvad vil der nu ske?

De to erotiske noveller i "Heksedans" emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal16 Sider
Udgivelsesdato16 jul. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726651058
ISBN lydbog9788726651904