Om forfatteren

Rebecca Brown Burton (born February 14, 1940 in Salt Lake City, Utah, United States) is a popular United States writer of over 75 romance novels under her married name Rebecca Burton, under her complete name Rebecca Brown Burton, and as Rebecca Winters for Harlequin Enterprises Ltd.

Forført af en græsk gud / Kunsten at se

Forført af en græsk gud
Græske guder er normalt kun noget, man kan drømme om, men Zoe Perkins støder en dag ind i en lyslevende, græsk gud midt i den græske trafik, hvor hendes taxa er blevet påkørt af en lastbil. 
Men Andreas Gavras, som guden hedder, ligger i skilsmisseforhandlinger og har en lille søn, og Zoe, som er i Grækenland for at forske i den store engelske digter Lord Byron, har tidligere brændt fingrene på en mand, der var hende utro. 
 
 


Kunsten at se

Piper Rush er rejst til Paris og går på en velrenommeret kokkeskole for at forfølge sin drøm om at blive en dygtig kok, men drømmen må tages op til revision, da hun hvirvles ind i jagten på et forsvundet maleri sammen med den halvblinde universitetsprofessor Frederic Lafontaine, der har blik for Pipers sande drømme.

 

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 aug. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771917277