Læs uddrag
Læs

Ønsket og elsket / Hjerter konge, hjerter dronning / I ord og handling

Ønsket og elsket

Alverdens penge kan ikke redde rigmanden Leonidas fra smerten og skyldfølelsen over at miste sin hustru og søn. Efter deres død har han nægtet sig selv enhver glæde i livet. Indtil han møder den fortryllende, uskyldige Hannah til en overdådig nytårsfest i Grækenland ...



Hjerter konge, hjerter dronning

Hofassistenten Hester er ikke særlig imponeret over playboyprinsen Alek, så da han pludselig tilbyder hende et midlertidigt fornuftsægteskab, er hun både mistænksom og skeptisk. Men hun siger ja, for hun har virkelig brug for de penge, der følger med.

Alek er nødt til at gifte sig for at blive konge, og Hester kender alt til hans verden, og så er hun nem og føjelig. Tror han. Inden længe fyger gnisterne gennem luften mellem dem, og Alek glemmer alt om deres aftale.  

 



I ord og handling

Diana bliver ansat som fysioterapeut hos Edward St. Cyr, der er kommet til skade i en bilulykke. Hun gør alt for at optræde professionelt, men det lykkes ikke helt. Hun falder pladask for den flotte playboy, der under ingen omstændigheder vil binde sig til noget som helst.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal378 Sider
Udgivelsesdato01 dec. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793215