Læs uddrag
Læs

Giftplantagen

På grænsen mellem Mexico og Texas ligger Hotel Kontrabando og putter sig mellem bjergene. Det er et sandt eldorado for alskens smuglere og banditter, der opererer i området omkring grænsen, og de skruppelløse indehavere tjener fedt på alle mulige former for kriminalitet.

Den dygtige detektiv Edward Hickley arbejder for toldvæsenet, og da han hører om Hotel Kontrabando, beslutter han sig for at gå til kamp mod det bundkorrupte foretagende. Men han får brug for eksperthjælp for at klare sig mod banditterne – Tom Mix og hans makker Bob Morgan kommer til hjælp!

NB! Historien er udgivet i 1950’erne og skal ses i denne historiske kontekst. Racistiske udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Robert Sterling er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal34 Sider
Udgivelsesdato01 sep. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711817629