Læs uddrag
Læs

Kærligheden

Den snart 40-årige Laki Saris er gift med Lena, og sammen har de den fireårige følsomme søn, John. En dag møder Laki den betydeligt yngre Li, som han forelsker sig hovedkulds i, og dette forhold får dramatiske konsekvenser for Lakis liv.
Kærligheden er ikke let for Laki. Han gransker sin sjæl og ransager alle kærlighedens aspekter; kærligheden mellem mand og kvinde, mellem forældre og børn samt mellem venner.

Theodor Kallifatides er en græskfødt svensk forfatter, der kom til Sverige i 1964. Her startede han som avisbud og opvasker samtidig med, at han læste filosofi på universitetet. Kallifatides har skrevet bøger i mere end 30 år, og har mange udgivelser bag sig.
Som emigrant har han oplevet sammenstødet mellem to kulturers værdinormer og livsopfattelse. Et bærende tema i Kallifatides forfatterskab er derfor emigrantens endeløse følelse af hjemløshed.
Ud over at være prisbelønnet forfatter er Kallifatides i dag en kendt, ivrig og respekteret samfundsdebattør og litteraturkritiker.
Han debuterede som lyriker i 1969. Gennembruddet kom med den selvbiografiske trebindsroman "Bønder og Herrer", som skildrer 2. Verdenskrig og den efterfølgende tragiske borgerkrig i Grækenland. Handlingen i romanen "Lysternes herre" er henlagt til antikkens Grækenland, og her modstilles mandlig, destruktiv krigslyst og kvindelig kærlighed og klogskab.
I de produktive år efter årtusindskiftet har han også udgivet tre anmelderroste romaner, der knytter an til krimigenren heriblandt "En simpel forbrydelse" og "Den sjette Passager".
Størstedelen af Kallifatides bøger er oversat til flere forskellige sprog, og han har vundet mange flotte priser.
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal140 Sider
Udgivelsesdato10 jul. 2015
Sprogdan
ISBN epub9788711441763