Lyt til uddrag
Lyt

Vidunderlige august

På en trist forårsdag i Brooklyn ser Lottie Wilkinson og Rose Arbuthnot en annonce på opslagstavlen i deres børns børnehave. "Hopewell sommerhus på en ø udfor Maine i fredelige omgivelser. Gammelt, smukt sommerhus til leje med udsigt ud over havet. Udlejes i august."

Ingen af dem har råd til det, men de er solgt. Louise kunne bruge en pause fra sin anmassende mand og Rose fra hendes utrættelige tvillinger.

Impulsivt beslutter de at tage af sted og finder to andre at dele den dyre leje med: Caroline Dester, en filmstjerne, der skal komme sig over en offentlig ydmygelse og den ældre Beverly Fisher, der er i bedring efter et stort personligt tab.

På øen nyder de den salte luft; den betagende udsigt; de lange, dovne dage; og den uforpligtende rutine med hummer, majs og cocktails på verandaen i deres gigantiske sommerhus.

Omsider er deres kedelige hverdag og dens mange komplikationer langt, langt væk, for på denne idylliske ø begynder de gradvist at åbne op overfor hinanden og se mulighederne for et helt anderledes liv end det, de har nu.

Brenda Bowen er født i Philadelphia, men voksede op i England. Hun bor og skriver i dag på Manhattan. Brenda Bowen læste Stolthed og Fordom, da hun var 12 og har siden hengivet sig til sine litterære helte, Jane Austen, Mary Wesley, Philip Roth, Charlotte Brontë, Emily Dickinson og mange flere.
166,88  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato06 mar. 2018
Udgivet afLytteratur
Sprogdan
ISBN lydbog9788771895322