Læs uddrag
Læs

Ægteskab på dagsordenen/Tusind kys senere

Ægteskab på dagsordenen

Det vigtigste for prins Gabriel Alessandro er at fortsætte familiens styre, og han har fundet den perfekte forlovede i lady Olivia Darcy. Deres kongelige forlovelse er ikke baseret på kærlighed, men han begærer hende. Det vil være en fornøjelse at skabe en baby sammen med hende. Men så erfarer Gabriel, at han allerede er far – til tvillinger. Olivia overrasker Gabriel med sin accept af hans moderløse døtre og det får ham til at tro, at deres fornuftsarrangement kan udvikle sig til noget mere værdifuldt. Olivia skjuler dog en tragisk hemmelighed. Når han står over for risikoen for at miste det dynasti, der betyder så meget for ham, vil prins Gabriel så vælge kærligheden frem for pligten?



Tusind kys senere

Leandro D’Agostino er den næste tronfølger til kongedømmet Castaldini, men en skandale sætter en stopper for planerne. Hans ligefremme og ærlige væsen, giver ham problemer, og det ender med at han vender øen ryggen, og intet kan lokke ham tilbage. Lige med undtagelse af Phoebe Alexander.
Som ambassadør for Castaldini er Phoebe vant til at løse konflikter. Men at overtale sin gamle ven Leandro til at blive landets næste konge, er dømt til at mislykkedes. Men til Phoebes store overraskelse er han villig til at gå med til forslaget, hvis hun følger med ham tilbage til øen ...

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 mar. 2016
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150786842