Læs uddrag
Læs

Nya

"Nya" er en smuk og fint følt kærlighedsroman om en ung pige, der efter sin barndom i Afrika bliver sendt på kostskole i England. Gennem sin frie og utvungne opdragelse er hun langt tidligere udviklet end sine jævnaldrende og må derfor gennemgå mange vanskeligheder både med dem og med sine konventionelle slægtninge. Det på én gang primitive og dybt raffinerede naturbarn synes fortabt i den nye verden, hun omplantes i, men hendes glødende kærlighed til en ung mand hjælper hende gennem vanskelighederne.

Den britiske forfatter og skuespiller Stephen Haggard blev født i 1911, men døde allerede i 1943, mens han var udstationeret i Egypten under Anden Verdenskrig. Stephen Haggard var i familie med den berømte Rider Haggard, der var forfatter til et utal af eventyrlige romaner, så hans lyst og evne til at skrive kom ikke fra fremmede. I 1938 udgav han romanen "Nya", der spåede om en strålende forfatterkarriere, som desværre blev afbrudt alt for tidligt.

"Det er en af de romaner, der tager pusten fra læseren, så nær er den op ad virkeligheden. Den må da erobre læserne!" – Tom Kristensen, Politiken
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato16 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711784969