Om forfatteren

Elizabeth Bevarly (b. Louisville, Kentucky, United States) is an American writer of over 70 romance novels since 1989. She is a New York Times bestselling, award-winning author.

Læs uddrag
Læs

En forvirrende forlovelse / For kunsten og kærligheden / Hvid jul i New York

En forvirrende forlovelse

J.B. Vaughan knuste Mazies hjerte, da hun var 16, og hun har hadet ham lige siden. I årevis har de undgået hinanden. Hun vil bare såre ham, som han sårede hende, og hun får pludselig mulighed for det, da han gerne vil købe hendes ejendom. 



For kunsten og kærligheden

Træskulptøren Kat opsøger den charmerende milliardær Sawyer for at redde sit elskede kunstnersamfund, men bliver i stedet gravid med hans tvillingebror. De to brødre er kun ens af udseende, og lige så meget som Kat ønsker at gifte sig med faren til sin lille baby, lige så meget tiltrækkes hun af manden, der vil ødelægge hendes elskede projekt.



Hvid jul i New York

Clara kan ikke fatte, at hendes søns far i virkeligheden var mangemillionær, og at han har efterladt sin formue til lille Hank. Da hun tilbringer juledagene med mandens familie i New York, er der kun ét problem: Hans tvillingebror, Grant, er slet ikke til at stå for …

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal378 Sider
Udgivelsesdato01 dec. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793093