Læs uddrag
Læs

Værd at satse på/Sig ja til drømme

Værd at satse på

Prins, læge og arving til en formue; selvfølgelig ved Enzo Affini, at han er eftertragtet for andet end sin personlighed, og selvfølgelig mistænker han Aubrey Henderson for at stalke ham, da hun får arbejde på hans klinik to måneder efter deres lidenskabelige nat sammen.

Men Aubreys motiver er ærlige og ægte, og det samme er hendes forkærlighed for Venedigs gamle kunstgenstande og bygninger, ikke mindst Enzos barndomshjem, som han kæmper for at beholde.

En gang imellem er det prinsen, der skal reddes. Og en gang imellem er helten en uimponeret sygeplejerske med begge ben på jorden og et hjerte af guld.



Sig ja til drømme

Den succesrige kirurg Dan Morris reparerer sine små patienters hjerter, men ingen kvinde har nogensinde smeltet isen rundt om hans eget hjerte. Så møder han muntre Molly Shriver, den fysioterapeut, der behandler hans tilskadekomne søn. Måske vil Molly kunne se om bag Dans maske til den sårede mand bag facaden, men det er straks en anden sag, om han vil lade hende hjælpe sig med at blive et helt menneske …

101,94  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 feb. 2018
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150789775