Læs uddrag
Læs

Et nøjsomt solkøkken - 150 opskrifter fra Provence

Et nøjsomt solkøkken fortæller om det farverige provençalske køkken, der er baseret på havets og bjergenes udvalg af fine, men enkle råvarer. I bogen er samlet en lang række opskrifter på de klassiske retter, som ret nemt kan laves, også selv om man ikke befinder sig i Provence. Her oliven, salt, oste og trøfler. Masser af grønsager og fisk. Kød, fjerkræ, og selvfølgelig også både brød og desserter. Opskrifterne er først og fremmest et oplæg til inspiration – og en påmindelse om, hvor nemt og lækkert det provençalske køkken er. Nogle af råvarerne kræver næsten ingen tilberedning. Jo enklere, jo bedre. "Faites simple", siger man i Provence. Smukt fotograferet af forfatteren.
Bogen er en del af Boesgaards store værk om Provence, Med kærlig hilsen fra Provence, der udkom på dansk i 2011 og siden er udkommet i engelsk udgave. Værkets øvrige dele findes også begge som e-bøger:
Vinene fra Provence, der giver en grundlæggende introduktion til de regionens vinområder, samt Provençalske temaer, en varm og stemningsmættet lille bog om alt det, der - ud over solen, maden og vinen - gør Provence til et sted, man elsker og altid gerne vil tilbage til.

Indhold:
Forord
Oliven og olivenolie
Saltet – det hvide guld
Brød
Grønsager
Trøflerne – det sorte guld
Fisk
Kød, vildt og fjerkræ
Ost
Sødt
Ordforklaring
Litteratur
Kort over Provence

OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal315 Sider
Udgivelsesdato05 aug. 2013
Sprogdan
ISBN epub9788711355039