Læs uddrag
Læs

Døden på paradisøen

Thomasina, den rødhårede skønhed, slog sangeren og filmstjernen Tony Artisano i gulvet med et judoslag for at forsvare sin lidt anløbne dyd. Tonys reaktion var uventet – han syntes, hun var vidunderlig!

Så kom Jim Lamont fra SAL i vanskeligheder i det caribiske ø-paradis Elysia, hvor Tony indspillede en film, og mafiaen skovlede penge ind på amerikanske millionærturister – og på ulovlig import til USA.

Hank Janson tog ud for at finde den forsvundne Jim Lamont – men han anede ikke, hvad det var for et indspist helvede, der gemte sig på paradisøen…

Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer. Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal125 Sider
Udgivelsesdato02 jan. 2018
Sprogdan
ISBN epub9788711687581