Om forfatteren

Marion Lennox (born 1953 in Australia) is a writer of over 110 romance novels. She began publishing in 1990, and has also written romantic novels under another pseudonym, Trisha David.

Læs uddrag
Læs

Under den kroatiske himmel / Nikki og ulvehunden

Under den kroatiske himmel

Lily Woodhouse kiggede ud over det smukke azurblå hav. Det hele var så overvældende, og hun havde i den grad brug for sin bedste ven, Izzy. Hvis hun stadig havde været i live, kunne hun berolige hende med, at det ikke var vanvittigt at flytte til et nyt land uden at kende sproget, kaste sig ud i et job, hun ikke havde prøvet før, eller indlede en sommerflirt med den flotteste mand, hun nogensinde havde set.



Nikki og ulvehunden

Nikki Morrissy er rejst til smukke Banksia Bay for at begynde forfra. Selv hendes lejemål hos byens ensomme ulv, den gådefulde Gabe Carver, skal ikke forhindre hende i at fokusere udelukkende på sit nye liv!
Gabe er besluttet på at holde sig for sig selv, selvom han skal dele sit hjem med den unægteligt meget tiltrækkende Nikki. Men så får en skræmt og ensom hund, der hyler i natten, dem til helt bogstaveligt at støde ind i hinanden!



 

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 okt. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771918397