Om forfatteren

Barbara Hannay is an Australian author of contemporary romance novels.

Læs uddrag
Læs

Soldatens kæreste /En cowboys kærlighed

Soldatens kæreste

Nate Calhoun er vendt tilbage fra specialstyrkerne, men kæmper med at tilpasse sig livet i den lille by. Så det er en lettelse at trække sig tilbage til gæstehuset med minderne og en flaske whisky som eneste selskab.
Sarah Anderson er den eneste, der kan se Nates smerte igennem hans vrisne ydre. Dengang, de som unge var kærester, var de uadskillelige – indtil han rejste og knuste hendes hjerte. Men da de begynder at omgås hinanden, som de gjorde engang; red om kap, hang ud og sludrede om løst og fast,finder de ud af, at det, de engang havde, ikke er helt dødt …



En cowboys kærlighed

Reece Weston havde aldrig holdt et spædbarn i sine arme, før den nat han redder Jessica Cassidy i en storm og hjælper hende med at føde. Jessica glemmer aldrig sin redningsmand og griber chancen for at gengælde ham hjælpen, da den viser sig.

Reece havde ellers slået sig til tåls med at leve som kvægfarmer og single langt ude i bushen, da Jessica og hendes bedårende lille datter flytter ind og alle hans stålsatte beslutninger begynder at smuldre.

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jul. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784053