Læs uddrag
Læs

Hjernen

Det var århundredets måske største forbrydelse – og det kløede i Hank Jansons fingre efter at få fat i Hjernen, manden bag de store pengekup.

Lefty Lennox, en noget tvivlsom klubvært i Soho, og Tawny Mackoy, en meget rødhåret og meget varmblodig kvinde, gav Hank Janson de afgørende tips.

Og så endte det hele med en forrygende eksplosion i Red John Cove i Cornwall – stedet med de mange skudsikre gemmesteder og ældgamle smuglertraditioner …

Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer. Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal125 Sider
Udgivelsesdato16 feb. 2018
Sprogdan
ISBN epub9788711687727