Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

HJERTEBLOD

Hjerteblod er en handlingsmættet dansk spændingsroman skrevet i et skarpt og fængende sprog. Og med en kvindelig dansk advokat i hovedrollen. En rationel og målbevidst kvinde, der trods politiets forbud selv begynder at efterforske omstændighederne omkring mordet på den mand hun elsker.

"Nis Jakob skriver godt og kan få både Anettes smerte og de mere hårdkogte sider frem, så det fungerer oprigtigt (...) Slutningen er meget dramatisk og storladet med mange ender, der skal bindes sammen, men også meget tankevækkende. Det er en krimi, der er skruet rigtig godt sammen." - Den liberale presse

"Nis Jakob spinder en virkelig fin ende"

**** BT

"Man aner ikke, hvor man ender, mens man er i gang med den her roman, og plottet overrasker (...) Lige som i Syv dage i District Copenhagen er plottet skruet godt sammen og lige til at komme ind i (...) Nis Jakob rammer igen nogle aktuelle træk i tiden og putter dem ind i en dramatisk og tankevækkende sammenhæng (...) Spændingen er der til det sidste og det tegner godt for Nis Jakobs forfatterskab"

- KULTURNYT P1

"Jakob har også denne gang skrevet en spændende og tankevækkende roman (...) en yderst velskreven og meget underholdende nutidsroman"

-LEKTØRUDTALELSE

Jakobs krimi er ikke alene en spændende krimi - den er også et intenst psykologisk studium i sindets krinkelkroge.

- Nordjydske Stiftstidende

93,75  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave2. udgave
Trykt sideantal256 Sider
Udgivelsesdato03 sep. 2012
Udgivet afBillige ebøger
Sprogdan
ISBN epub9788799464982
ISBN lydbog9788792970206