Læs uddrag
Læs

En verden af muligheder – erotisk novelle

Klokken er halv elleve om formiddagen, og sommervarmen ligger allerede som et varmt og fugtigt tæppe hen over landskabet. Pigerne og jeg har sommerferie. Joakim arbejder som tjener på en af byens bedste restauranter. Vi fire har tilbragt hele sommeren sammen, levet i nuet og brugt penge, som om morgendagen ikke fandtes. Det var efterhånden gået temmelig hårdt ud over tre mellemstore opsparinger.

Jeg tager en slurk champagne, og mens den kølige, boblende nydelse glider ned gennem halsen, betragter jeg Joakim gennem mine mørke solbriller. Jeg prøver virkelig at lytte til det, han siger, men det eneste, jeg opfanger, er hans smukke mund. Lydene er bare krydderier, som kærtegner mig og får følelserne for ham til at blusse op.

Føler han det samme for mig?

Læs også På en bænk i Frognerparken.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal16 Sider
Udgivelsesdato28 maj 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726650747