Om forfatteren

Margery Louise Allingham (20 May 1904 – 30 June 1966) was an English novelist from the "Golden Age of Detective Fiction", best remembered for her hero, the gentleman sleuth Albert Campion.

Initially believed to be a parody of Dorothy L. Sayers' detective Lord Peter Wimsey, Campion matured into a strongly individual character, part-detective, part-adventurer, who formed the basis for 18 novels and many short stories.

Læs uddrag
Læs

Pludselig død

Detektiv Albert Campions søster, Valentine Ferris, er en talentfuld modedesigner med berømte klienter. Den vigtigste er Georgia Wells, som er en kendt skuespillerinde, en udpræget femme fatale: forfængelig, dum og egoistisk, og hun tiltrækker mænd som møl til en flamme.
Albert Campion er i gang med en undersøgelse, der fører ham til Georgia Wells. Hun har tidligere har været forlovet med Richard Portland-Smith, som forsvandt sporløst for tre år siden – og nu har Albert Campion fundet hans skelet.
Der følger en række dødsfald, tilsyneladende forårsaget af "skæbnens hånd", men altid i Georgia Wells interesse. Campions engagement i sagen er mere end blot professionelt – hans søster Valentine er under mistanke. Georgia Wells har besnæret Valentines kæreste, en flyingeniør, som lader sig forføre. På et tidspunkt giver Valentine Gerogia et hovedpinepulver, som hun giver videre til sin nuværende mand, der dør pludseligt få timer efter. Valentine har haft en stor portion morfin liggende ubevogtet i firmaet, efter det var opdaget i en sending med kjolestoffer.
Albert Campion må sammen med sin tro adjudant Lugg, som er tidligere kriminel, undersøge alle de rige og berømte mennesker i kredsen om Georgia for at finde nøglen til at forstå, hvordan de mystiske dødsfald er organiseret.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal285 Sider
Udgivelsesdato23 jan. 2015
Sprogdan
ISBN epub9788771286953