Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Den sidste tempelridder

Tempelridder-serien 1

Akko, 1291 - Mens den sidste by i Det Hellige Land faldt for de muslimske hære, flygtede en lille flok tempelriddere om bord på Tempelfalken. Med sig havde de et skrin, som for alt i verden skulle bringes til den franske stormester. Skibet nåede aldrig i havn.

New York, USA nutid - Fire ryttere klædt som tempelriddere stormer en udstilling af Vatikanets skatte på Metropolitan Museum of Art. Mens de tre af ridderne skovler kostbarheder ned i deres sække, er den fjerde kun interesseret i en gammel krypteringsmaskine, og da han finder den, er det næsten som et helligt øjeblik for ham.

Arkæologen Tess Chaykin og FBI-agent Sean Reilly hvirvles ind i jagten på et kodet dokument, som én mand vil gøre alt for at få ud til offentligheden, og som andre vil gå til yderligheder for at forhindre verden i at få kendskab til.

 

»...En herlig cocktail af detektivarbejde, action, romantik og religionshistoriske spektakulationer iscenesat i spektakulære omgivelser, fra New Yorks kloakker over Vatikanet til en undersøisk middelalderby i Tyrkiet. Det er flot, og det er spændende.«
- Thomas Harder, Politiken

56,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal324 Sider
Udgivelsesdato29 nov. 2021
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702319958
ISBN lydbog9788702319941