Læs uddrag
Læs

En enkelt hed Havana-nat / Mit hjertes dronning / I en anden verden

En enkelt hed Havana-nat

Kitty har elsket og mistet i en ung alder. Efter fem år er hun endelig klar til at begynde at leve igen og starte på en frisk. Derfor har hun takket ja til et job i Cuba. Hun leder ikke efter kærlighed eller sex, men et enkelt møde med en sexet fremmed på en vej ændrer hendes liv for altid.



Mit hjertes dronning

Efter flere år i et nonnekloster slår den uskyldige millionarving Pia sig en enkelt nat løs i New York. Og bliver gravid med tvillinger! Hun holder på hemmeligheden, til den ukendte elsker dukker op til hendes fars begravelse og viser sig at være kronprins Ares af Atilia. Ares vil ikke opgive sine arvinger, men narrer Pia med til sit palads i Atilia, hvor han holder hende indespærret ...



I en anden verden

Stephanies liv har ikke formet sig, som hun havde håbet. Fra sit soveværelse fortryller hun sine læsere med en blog om mode, rejser og restauranter, men det er ikke noget, hun tjener penge på. Et tilbud fra en rig direktør er den mulighed, hun har drømt om. Køber han hendes blog, vil mange af hendes problemer være løst. Jack Wolfe er på én gang både skræmmende og tiltrækkende. Tør hun give ham det, han beder om?

123,75  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal383 Sider
Udgivelsesdato01 jul. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793123