10 effektive arbejdsvaner

Sådan takler du strømmen af opgaver, e-mails og afbrydelser

10 effektive arbejdsvaner hjælper dig med at holde styr på det hele, bruge tiden klogt og nå mere af det, der er vigtigt for dig, i dit arbejdsliv. 

Har du et mylder af vigtige arbejdsopgaver? Skal du kommunikere med en kø af kolleger, kunder og andre kontakter på arbejdet? Må du drive planlagte projekter med den ene hånd, mens du samtidig tackler en strøm af afbrydelser og ad hoc-opgaver med den anden?

Den evige strøm af information stiller store og nye krav til os. Mængden af information gør mange ting lettere, men samtidig gør de mange afbrydelser det svært at fokusere og få noget fra hånden – det kan være en trussel for din arbejdsglæde og motivation.

10 effektive arbejdsvaner er skrevet til dig, der har et job med mange opgaver og en hverdag med et højt tempo. Uanset om du er leder, medarbejder eller selvstændig, giver bogen dig en ultrakonkret tilgang til personlig effektivitet og planlægning. Du kan faktisk nå det hele – uden at arbejde mere.

Line Ullmann er oprindeligt uddannet cand.merc. HRM og har i mange år beskæftiget sig med kurser, uddannelse og konferencer, først som projektleder og siden fem år som teamleder.
271,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal205
Udgivelsesdato26 jan. 2018
Udgivet afFrydenlund
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771189742