Læs uddrag
Læs

Julens magi / En helt vender hjem

Julens magi

James Hammond blev forladt af sin mor juleaftens dag, og siden har han ønsket, at han kunne hive dagen ud af kalenderen. Så da hans firma køber en legetøjsbutik, der dyrker julen i stor stil, vil han bare have aftalen på plads, så han kan komme hjem i en fart. Indtil han kommer til skade og må passes af den ansatte, Noelle! 

Ingen elsker julen højere end den unge enke, Noelle Fryberg! Men er det hende, der kan smelte milliardærens hårde hjerte og få ham til at skifte mening?En helt vender hjem

Dr. Brody McKenna er lige kommet hjem efter at have gjort tjeneste som læge i Afghanistan, og han har endnu en mission at udføre. Han tager en dyb indånding, da han står uden for Kate Spencers kagebutik. Det kræver mod at gå ind ad døren, for han er kommet for at opfylde et løfte, han har givet sin døende ven. Han er forberedt på tårer og vrede, ikke på den dybe tiltrækning han føler for den friske, men stressede Kate. Efter et spontant tilbud om hjælp befinder vores helt sig omgivet af cupcakes og chokolade og den største lyst til at glemme fortiden og løbe en ny form for risiko.

101,94  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 nov. 2018
Udgivet afN/A
Sprogdan
ISBN epub9788771914122