Om forfatteren

Cathy Williams is a British writer of romance novels in Mills & Boon

Williams was born on Trinidad in the West Indies. She lives in Chiswick, London, England, which her husband Richard and their three daughters; Charlotte, Olivia and Emma.

Læs uddrag
Læs

Hold om mig/Kærlighed til søs/Led mig i fristelse

Hold om mig

Alessandro Ferrante bliver gift med Octavia, ikke af kærlighed, men for at sikre familiens formue. Octavia har altid ønsket sig sin egen familie, og da deres søn Lorenzo kommer til verden, burde det være den lykkeligste dag i hendes liv. I stedet bliver den nybagte mor fanget i en mareridtsagtig situation, da de bliver centrum i en kamp om millioner.



Kærlighed til søs

Daniel De Angelis havde en plan: Han ville tilbringe et par dage på havet under et dæknavn for at afsløre svaghederne ved det krydstogtskib, som han har tænkt sig at købe. I stedet opdagede han sin egen svaghed – den smukke kunstlærer Delilah Shaw!



Led mig i fristelse

Ferne stormer ind på perronen og ser, at toget allerede er ved at køre. Hun griber sine tasker og styrter af sted – og falder. Hun mærker en hånd om sin ankel, og da hun ser op, stirrer hun lige ind i de klareste blå øjne. Og så falder hun igen ...

127,44  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 feb. 2017
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150788846