Hjælp - min søn er vegetar

Hvad skal vi have til middag? Kunne det ikke være lækkert med frikadeller? Hvad skal vi så have til? Mon ikke vi skal have gulerødder, porrer og kartofler. Sådan tænker de fleste af os nok, når det daglige aftensmåltid skal planlægges. Ideen til "Hjælp – min søn er vegetar" udspringer af den udfordring, der ligger i at lave familiemiddag til både vegetarer og kødspisere.  

Kogebogens koncept er et forsøg på at nytænke vores traditionelle madvaner og præsentere sunde og velsmagende vegetarretter – suppleret med kød. Der er tale om enkle opskrifter, lavet til hverdagsmåltider – og lidt til fest. Det er opskrifter, der tager udgangspunkt i madvarer fra det supermarked, hvor vi gør vores daglige indkøb. Der er ingen fine fornemmelser for dåser, færdigdej og frostgrønsager.  

Opskrifterne er inspireret af det klassiske danske køkken, men også af middelhavskøkkenet, det mexicanske køkken og det asiatiske køkken. Inspirationen fra forskellige verdensdeles køkkener indbyder til brug af mange forskellige krydderier – og krydderier er en vigtig smagsgiver i vegetarretter.   Bogen er i et handy format, A5, og med spiralryg, som gør den mere brugervenlig i køkkenet end en heftet eller indbunden bog.

Bogen er på 140 sider og indholder ca. 80 opskrifter.  

"Hjælp – min søn er vegetar" er ikke kun en kogebog for mødre med vegetarsønner. Den henvender sig til alle, der har mod på at bryde med vanetænkningen og vende op og ned på gamle madmønstre: Kunne det ikke være lækkert med en kikærtegryde med karry og kokosmælk til middag?

62,34  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal136
Udgivelsesdato15 dec. 2016
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799952700