Læs uddrag
Læs

Hvorfor tror I jeg vil frelses?

Om uKirke og undersøgelsen af unge voksnes tro og kultur

Med utraditionelle midler skabte forfatterne en utraditionel kirke sammen med de unge, som for alvor levede op til målet: at gøre kirken relevant sammen med unge og i unges liv.

Kirke og unge rimer ikke altid på hinanden. Men skal det være sådan?
Nej, svarer Thomas Nedergaard og Malte Ystrøm Madsen. Sammen skabte de uKirke, som skulle få mange unge engageret i kirke, tro og kristendom.
Med utraditionelle midler skabte de en utraditionel kirke sammen med de unge, som for alvor levede op til målet: at gøre kirken relevant sammen med unge og i unges liv.
Nu deler de alle deres erfaringer fra ti års hæsblæsende rejse. Tingene gav ikke altid sig selv, og gode råd var indimellem dyre. Men de formåede at skabe rammer, som indeholdt alt fra rockkoncerter over boksekampe til tusindvis af stærke samtaler med unge om liv, død, tro og mening.
Samtidig blev det en rejse, hvor centrale begreber som kirke, præst, menighed, tro, frelse og forkyndelse måtte genovervejes.
For hvad definerer egentligt en kirke, når alt kommer til alt? Hvordan forkynder man det kristne budskab til nogen, som kun lige har hørt om “ham der Jesus”? Og hvad skal der til for, at folkekirken bevarer sin relevans i skiftende tider?
Spørgsmål som kræver svar, hvis man skal have de unge i tale.
159,33  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal115
Udgivelsesdato10 nov. 2021
Udgivet afEksistensen
Sprogdan
ISBN trykt bog9788741008196
ISBN epub9788741008202