Made in Germany

Denne faktabog handler om tyske virksomheder, mærker og produkter, og eleverne er formentlig bekendte med alle de otte virksomheder, der sættes fokus på. Gennem virksomhedernes historie fortælles også tysklands- og verdenshistorie med verdenskrige, økonomisk opsving, et stigende fokus på bæredygtighed og nyest Covid19-pandemien. Der er desuden lagt vægt på forskellige aspekter i kapitlerne, fx Ritters Sports vellykkede branding, Haribos tilpasning af produkter til de forskellige markeder og Robert Boschs filantropi.

eselsohr.gyldendal.dk kan eleverne lytte til indtalinger af bøgerne og arbejde med opgaver, som er inddelt i før, under og efter læsning af hvert kapitel.

Se et opslag fra bogen, og læs mere om bogens indhold på eselsohr.gyldendal.dk.

Eselsohr

Made in Germany indgår i frilæsningsserien Eselsohr, der byder på læseværdige og elevnære fortællinger samt spændende og relevant viden om de tysktalende lande. 

Serien er inddelt i to sværhedsgrader. De grønne bøger er målrettet elever, der har haft 2-3 års tyskundervisning, mens de gule bøger, herunder Made in Germany, henvender sig til elever, der har haft 3-4 års tyskundervisning.

175,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal36
Udgivelsesdato11 okt. 2021
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN trykt bog9788702325584