Læs uddrag
Læs

Forpligtelser, nej tak! / Hemmeligheder i paradis / Sheikens dilemma

Forpligtelser, nej tak!

Millies første date med den vanvittigt tiltrækkende advokat Hunter er en blind date. Det er en dårlig dag, og hun opfører sig ikke pænt. Hunter er heller ikke i godt humør. Hun har ikke lyst til at se ham igen, men inviterer ham til drinks, fordi hendes mor har brug for en dygtig advokat.

Kemien mellem dem er stærk. Hunter har regler om at nøjes med korte affærer, men Millie får ham til at bryde sine regler. Men da hun vil have mere, skilles de. Det måtte ske, tænker han, men hvorfor gør det så ondt?



Hemmeligheder i paradis

Emerald Jones er præcis, som Javier Torres husker fra deres passionerede nat. Men den hensynsløse mand med spanske aner går ikke op i at følge reglerne. Det er et chok, da han vender tilbage til Galapagosøerne i forretningsøjemed og opdager, at Emmy aldrig er rejst derfra, men oven i det chok kommer hendes hemmelighed …
 



Sheikens dilemma

Sheik Zayn Al-Ahmar vil gøre alt for at beskytte sin familie, og da han finder ud af, at hans ugifte lillesøster er blevet gravid, forsøger han med alle midler at holde historien hemmelig. Men da han opdager, at journalisten Sophie Parsons muligvis har fået nys om historien, må han træffe en drastisk beslutning.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 sep. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794595