Læs uddrag
Læs

En hemmelig prins / Filmstjernens nye chance

En hemmelig prins

Dr. Domenico di Rossi er glad for at arbejde sammen med sin tidligere studiekammerat, den lige så velanskrevne dr. Emilia Featherstone, uden dog at lægge mere i det. Han ved, han er i Seattle på lånt tid, og da hans far, kongen af Isola Verde, pludselig bliver bragt ind med ambulance efter en alvorlig bilulykke, må han indse, at hans tid er ved at løbe ud. Han må opfylde sin pligt som kronprins. Men han opdager lidt sent, at han nærer andet end kammeratlige følelser for Emilia ...



Filmstjernens nye chance

Grace Watson har kendt Liam Carter, siden hun var barn, og han blev hendes brors bedste ven. Hun har været forelsket i ham lige siden. Sidst hun så ham var, da hun som 18-årig forsøgte at forføre ham med sort blondeundertøj og blev afvist.

Han er nu en berømthed i Hollywood, og da han opsøger hende for at få hendes hjælp som fysioterapeut, dukker alle følelserne op igen.

Liam Carter har altid været tiltrukket af sin bedste vens lillesøster, men på grund af sin svære barndom og forholdet til hendes familie har han følt, at han var nødt til at holde sig væk. Men måske har de alligevel en chance?



 

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 sep. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794441