Fravalgt og tilvalgt

Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og Milton, kommer denne gang ud for en speciel opklaringssag, hvor en døende kvinde på Sankt Helena Hospicet bliver fundet myrdet, til trods for at hun alligevel ville dø inden for få uger. Spørgsmålet er, hvorfor nogen så kynisk har kunnet gøre det, og spørgsmålet er også, hvilke hemmeligheder har denne kvinde, som førte til sådan en grænseoverskridende handling på et hospice, som af alle steder opfattes som fredfyldt og ukrænkeligt. Den dræbte kvindes to ældste døtre hvirvles også ind i sagen, da de stalkes af en yderst speciel kvinde. De kæmper en kamp for at finde hoved og hale i sagen parallelt med Team Milton, som oplever flere dødsfald i deres opklaringssag. For hvilke konsekvenser kan det have, når nogle fravælges, mens andre tilvælges?   
Oline og Layla har en plan om at overtage Otto Madsens lukrative job som koordinator for pengeafpressere, som også har presset penge af Oline. Spørgsmålet er her, om alt går efter planen.       

Uddrag af bogen 
“Øh, vi ved godt, at vi måske ikke burde gå ind i vores mors hus, så tidligt efter at hun var død, men vi tre søskende var netop samlet, og jeg skulle arbejde ekstra her i næste uge. Rie kommer så sjældent og bor så langt væk. Så derfor begyndte vi at rydde op,” forklarede Gitte.    
“Det var ikke for, at I kunne få huset solgt hurtigst muligt?” spurgte Ibsen og kiggede intenst på Gitte.    
“Det var jo dig, der sagde, at huset så kunne nå at blive solgt inden vinteren,” konstaterede Linda.    
“Æh jo, men du fremstiller mig i et dårligt lys, Linda,” udbrød Gitte forarget.    
“Gitte, vi har undersøgt dine økonomiske forhold. Du har mange kviklån og skylder derfor mange kreditorer. Derfor er vi lidt usikre på, om du selv har været medvirkende til din mors død?” spurgte Ibsen anklagende.       

Om forfatteren 
Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over tyve værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.
187,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal272
Udgivelsesdato14 jul. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772377032