Læs uddrag
Læs

Den lille guide til privatøkonomi for børn og teenagere

Er du ung, og vil du gerne kunne købe den nyeste telefon, få råd til et sprogskoleophold i udlandet eller har du måske et kørekort, du gerne vil kunne betale selv, ude i horisonten? Så er det vigtigt, at du ved noget om penge og økonomi. 

I denne bog lærer du alt om netop dette. Du lærer, hvordan du sparer op til de ting, der er vigtige for lige præcis dig, og kommer rundt om alt det, du måtte have behov for at vide om penge, det gælder både lommepenge, fritidsjob, bankkonto og opsparing. Den fortæller også, hvordan du får dine penge til at blive til flere ved at starte med at investere tidligt i livet. Du finder også inspiration gennem en række interviews med andre unge i bogen. 

Om forfatteren
Frederik Olesen læser til dagligt BSc in Business Administration and Project Management på CBS. Det er dog ikke lang tid siden, han selv var i teenagealderen, og han husker tydeligt mange af de tanker om økonomi, uddannelse og fremtidsdrømme, man som ung kan gå rundt med. Frederik har desuden en stor passion for investering, aktier og markederne, og han håber, at denne bog kan være med til sikre, at endnu flere unge kommer i gang med at investere. 

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i kommunikation om finansiel inklusion af de store danske medier.
162,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal160
Udgivelsesdato27 jul. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794086622
ISBN epub9788794155755