Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Den lille guide til teknisk analyse

I denne bog får du en grundig introduktion til teknisk analyse, som du kan bruge, når du køber og sælger aktier. Her behøver du hverken lære en virksomhed eller et produkt grundigt at kende eller holde styr på alverdens geopolitiske og samfundsøkonomiske tilstande. 

Tanken bag teknisk analyse er, at al information er afspejlet i en akties pris. Derfor er alt, du behøver at vide, synligt for dig på en graf. I denne bog bliver du klogere på forskellige strategier, som kan bruges til at aflæse en graf, og du bliver i stand til at vurdere, om en akties kurs skal op, ned eller sidelæns. 

Når du skal have information ud af en akties grad, kan du gøre brug af diverse hjælpemidler, tekniske indikatorer, mønstre eller trendlinjer til at understøtte. Med denne bog ved hånden får du mulighed for at afprøve de forskellige redskaber, og du lærer, hvordan du kan anvende disse til at time og kontrollere dine investeringer. 

Om forfatteren
Nanna Fick er professionel daytrader og benytter sig 100 procent af teknisk analyse. Hun har mange års erfaring med teknisk analyse og ligeså mange års erfaring med undervisning på området, hvor hun uddanner nye tradere. Nanna har en erhvervsøkonomisk kandidatgrad inden for finansiel ledelse og har tidligere arbejdet som rådgiver, leder og direktør.
162,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal116
Udgivelsesdato27 jul. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794086769
ISBN epub9788794155762
ISBN lydbog9788726917598