Lyt til uddrag
Lyt

Marvel - Fantastiske fortællinger

Tre fantastiske fortællinger fra Marvels univers:

FALCON - KÆMP ELLER FLYGT!
Mens Avengers jagter THANOS tværs gennem galaksen, får Falcon til opgave at forsvare Avengers Tower og føre opsyn med planetens sikkerhed. Alt ånder tilsyneladende fred, indtil den onde superskurk ULTRON pludselig går til angreb! Uden Cap, Thor, Iron Man og Hulk må Falcon i hast hente andre venner ind for at hjælpe ham med at besejre Ultron: Quicksilver, Scarlet Witch, Vision, Black Widow og Hawkeye. Men det går ikke efter planen, for Ultron nedlægger dem så let som ingenting! Det får den slagne og modløse Falcon til at tvivle på sine evner som leder. Vil den bevingede Avenger vise sig opgaven voksen og være den leder, som Jorden har brug for?

STAR-LORD - DEN SKJULTE FJENDE
Star-Lord har hjemve, for han har fødselsdag på planeten Knowhere, langt fra Jorden. Men så får han besøg af et menneske hjemmefra. Captain Marvel jagter et formskiftende rumvæsen, som har fået fingre i et våben, der kan ødelægge hele planeter – også Jorden. Men hvordan finder man en skurk, der kan skifte udseende og ligne hvem som helst? Star-Lord kan ikke stole på nogen, og det betyder, at hans venner i Guardians også får svært ved at stole på ham ...

ANT-MAN - ZOMBIEKUREN
Det kan godt være, at Scott-Lang, alias Ant-Man, er den mindste af alle superheltene i Avengers. Men han har et stort hjerte. Sommetider føler han dog, at hans superkræfter blegner ved siden af Thors mægtige hammer, Hulks utrolige styrke og Iron Mans smarte, højteknologiske udstyr. Da en mystisk virus rammer New York og forvandler storbyens indbyggere til zombier, er det dog Ant-Man, der redder dagen! Flyv med til MARVELS fantastiske univers. Lyt til spændende og heltemodige historier med Avengers' Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms. Marvel, Star-Lord, Deadpool og alle de andre helte og skurke fra MARVELS utrolige skatkammer. Fat din kappe og find din indre superhelt frem – nu skal vi på hæsblæsende eventyr!
118,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato16 jul. 2021
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN lydbog9788726701821