Lyt til uddrag
Lyt

Rosens navn

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement til danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Lette klassikere er en serie læsepædagogisk bearbejdede udgaver af kendte og populære bøger. Serien henvender sig til læsesvage unge og voksne, der finder originaludgaverne uoverkommelige eller svære at læse, men som gerne vil have en god læseoplevelse.

Indhold
Munken William er tegntyder og sporhund. Han tager sin elev, novicen Adso, med til et kloster i Norditalien i det Herrens år 1327. En ung munk er død under mystiske omstændigheder, og de to vil forsøge at løse mysteriet. Mens de efterforsker dødsfaldet, dør flere munke i klosteret dag for dag. Munkene er opskræmte med god grund.

Efterforskningen fører William og Adso igennem en labyrint af sælsomme spor, som leder dem til klosterets inderste hemmeligheder. Hvad er det, biblioteket gemmer, siden det bliver så godt bevogtet? Hvilken viden havde de døde munke, og hvilken rolle har den gamle, blinde mand?

Jo dybere William og Adso graver, jo farligere bliver det for dem. En historie om synd, straf og tilgivelse, om farlig litteratur og den forbudte latter.

Bearbejdet af Leena Bækdal.

Downloads
Læs uddrag

306,25  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal222
Udgivelsesdato20 nov. 2013
Udgivet afSpecial
Sprogdan
ISBN trykt bog9788729003205
ISBN lydbog9788702323344