Om forfatteren

Linda Castillo is an American author of novels including the New York Times bestselling Kate Burkholder series, which are a crime thrillers set in Amish country. She has also written numerous romance and romantic suspense novels.

Castillo is the recipient of awards including the Daphne du Maurier Award, the Holt Medallion, and a nomination for the RITA.

Castillo grew up in Arcanum, Ohio. She lives in Texas with her husband.

Lyt til uddrag
Lyt

På afveje

På afveje er niende bind i Linda Castillos internationale bestsellerserie om politichefen Kate Burkholder og hendes rødder i amishsamfundet.

Da den dømte morder Joseph King undslipper et topsikret fængsel i nærheden af Painters Mill, spreder frygten sig som løbeild i det lille amishsamfund. Men for politichef Kate Burkholder er det personligt – hun voksede op sammen med Joseph King, og som teenager tilbad hun den jord, han gik på. Hvordan kan den amishdreng, hun engang var forelsket i, have udviklet sig til en koldblodig morder, der nu har taget sine egne børn som gidsler?

King er bevæbnet, desperat og har intet at tabe. Kate frygter for børnenes sikkerhed, og ender i forsøget på at befri dem med at blive taget som gidsel sammen med børnene. Men da King beder om hendes hjælp, begynder hun at nære tvivl om sandheden – er han i virkeligheden uskyldigt dømt? Og hvem har i så fald slået en ung amishkvinde ihjel?
113,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave2
Trykt sideantal384
Udgivelsesdato20 apr. 2021
Udgivet afHr. Ferdinand
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740054927
ISBN lydbog9788740051117