Læs uddrag
Læs

De elleve tusind jomfruer - erotisk novelle

Prins Vibescu stod den serbiske vicekonsul Bandi Fornoski meget nær. Sidstnævnte rygtes at have haft særlig stor glæde af den charmerende, unge Mony. En formiddag iførte Mony sig det formelle tøj og satte kurs mod det serbiske vicekonsulat. Gennem gaderne i Bukarest vendte alle kvinderne sig efter ham, og han kunne ikke lade være med at høre deres beundrende udbrud. Alle sagde de: "Går han ikke på en vidunderlig parisisk måde?"

"Mademoiselle, i det øjeblik, mine øjne oplevede den velsignelse, det er at se dig, blev jeg vildt forelsket. Jeg følte mine kønsorganer rejse sig for at hylde denne storslåede skønhed, og mit blod koger, som om jeg lige har drukket et glas rom."

"Jeg lægger min rigdom og mit hjerte for dine fødder. Hvis vi lå i samme seng, ville jeg bevise min lidenskab for dig tyve gange i træk. Må jeg blive straffet med de elleve tusinde slag, hvis jeg lyver!"

Hvad sker der mon efterfølgende i denne erotiske historie?
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal13 Sider
Udgivelsesdato30 apr. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726717662