Bryllupsplanlæggerens flirt / Cowboyens adoptivdatter

Bryllupsplanlæggerens flirt
Bryllupsplanlæggeren Bianca Bartolinis liv bliver vendt totalt på hovedet, da hendes forældre dør, og det viser sig, at hun måske slet ikke er en del af familien. Samtidig får forældrenes testamente Bianca og hendes søskende til at konkurrere om arven, og alt er ved at drukne i bekymring og ængstelse. Men så dukker den flotte prins af Patazonia op og hyrer hende til at planlægge sin søsters bryllup. 
Sød musik opstår imellem dem, men kan de overvinde forhindringerne og finde ud af, om de faktisk passer sammen?
 


Cowboyens adoptivdatter

Alex Casali har forladt sine rødder for længe siden. Nu er han cowboy i Texas. Men selv en Stetson kan ikke skjule den italienske ild i ham.
Allie bliver hyret til at undervise i et kursus på A Bar A Ranch, men bliver noget rystet, da en fræk og grov cowboy anklager hende for ulovlig indtrængen. Hun ønsker ikke at have noget at gøre med folk uden manerer – og da slet ikke den arrogante mr. Casali.
Men da hendes lille datter en dag siger de allerførste ord i over et år til Alex, så kan Allie ikke undgå at spekulere på, om der alligevel er mere bag hans glødende grå øjne, end hvad det første indtryk har vist …

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 apr. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771917833