Om forfatteren

Pamela Brooks (born 11 February 1966 in Essex, England) is a British writer of non-fiction books, she also writes romance novels under the pseudonym of Kate Hardy, and erotic novels as Lucinda Chester, Evelyn D'Arcy, Chelsea Miller and Pamela Rochford. Her novels won two Love Story of the Year by the Romantic Novelists' Association, in 2008, Breakfast at Giovanni's, and in 2014, Bound by a Baby.

Rock og romantik / Dating i praksis

Rock og romantik

Rockstjernen Jay Barwell er deprimeret, efter at hans smukke, men overfladiske kæreste er gået fra ham, og hans musik lider under det. Kun hans kollega Daisy Mulligans opbakning redder hans koncerter fra at falde til jorden.

Daisy får pludselig en villa i Italien foræret af en mystisk, anonym giver. For at vække opsigt i medierne foreslår deres manager, at de to skal foregive at være forlovede og tage på romantisk ferie i villaen. I den slemt forfaldne italienske villa opdager de imidlertid, at der intet falsk er ved den tiltrækning, de føler for hinanden.



Dating i praksis

Grace Faraday er, som æresbrudepige til sin søsters bryllup, tvunget til at danse pligtdansen med forloveren Roland Devereux - og luften er iskold mellem dem.

Roland har fået et forkert indtryk af Grace, der som altid er genert og akavet og kun ser frem til at slippe for ham. Det kommer dog ikke til at ske. Skæbnen bryder ind, da hun får akut brug for hjælp efter en vandskade, og Roland træder til og tilbyder hende et tag over hovedet.

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 apr. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771917826