Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

En ekstraordinær chef - erotisk novelle

"Jeg har sjældent fundet kvinder attraktive, men Kani er noget for sig. Hun synes nærmest at bestå af karisma og forførelse."

Den frygtløse Elsa er ekspert i finansiel analyse, og der findes ingen mere talentfuld i branchen end hende. Med sit sexede og kolde ydre er det hendes speciale at få klienter til at miste fodfæstet. Men hun blander aldrig det professionelle med det private.

Elsas kontrakt med det mest berømte firma inden for ny teknologi får dog sat hendes overbevisninger på prøve. Alt imens hun kommer tættere og tættere på Kani, det karismatiske kodningsgeni, får Elsa omsider æren af at møde den mystiske chef, hvis ansigt ingen tilsyneladende har set. En helt ekstraordinær chef!
Chrystelle LeRoy er født i Montreal og er datter af en bretonsk far. Hendes familie ejede en zoologisk have, hvorfra hun har udviklet en interesse i at observere dyr og natur. Senere er hun blevet historiker og har arbejdet på museer i Canada og Frankrig for senere at specialisere sig i digital skrivning, for hvilket hun har vundet adskillige priser. Hun krydrer sine romaner med det eksotiske, og de baserer sig ofte på en historisk virkelighed.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal10 Sider
Udgivelsesdato19 mar. 2021
Udgivet afLUST
Sprogdan
ISBN epub9788726331219
ISBN lydbog9788726333008