Årlige Uploads 202.1 Bind 1/2 ISSN: 2597-3134

Årlige Uploads er Forlaget Ildanachs årlige science-fiction antologi, og indeholder vinderne af den årlige science-fiction konkurrence.
Der er ingen tematisk linje, og antologien indeholder noget for en hver smag, fra klassiske rumeventyr til mørk cyberpunk, dystopiske fortællinger og humoristiske eksperimenter i genren.

Bind 1 indeholder:

Usolidarisk af Anna Line Søgaard
En, ellers god, borger vælger at gøre sit eget oprør, ved ikke at tage den obligatoriske følelseskontrollerende medicin. Som den eneste der kan føle, er verden nu helt ny og fyldt med oplevelser, men det er jo sådan med følelser at de også kan være dårlige.

Piratbenet af Christine Godman
Da Molly, som barn, mister sit ben i et færdselsuheld bliver det erstattet med den højteknologiske protese GAIA. Men hvad er bi-effekterne af at blande teknologi med biologi?

ἐπίσκοπον (Episkopon) af Astrid Næraa
På Månen spærres Jordens værste forbrydere inde i dybe skakter, men hvad laver et stille barn blandt de allerværste forbrydere?

Jaget af Karsten Brandt-Knudsen
I en nær fremtid udbydes lejemord via sociale medier til jagerne, navnet de fjernstyrede droner der anvendes har fået.

Bøllebank på Planet Delta af Niels Kjærgaard
Du er Georg Granat. Med en lazerpistol på hoften og en cigaret i mundvigen er du klar til at dele bøllebank ud til Maglok og hans undersåtter på Planet Delta. Hvordan ender din fortælling?

Retfærdighed af Helle Perrier
En almindelig kontorrotte med OCD, uddeler retfærdighed fra bag sin skærm. Symmetriske dage er bare bedre.

Tankens kraft af Niels Kjærgaard
Da et eksperimentelt implantat overbelastes, opdager Laust at han kan påvirke andres hjerner. Det kan da umuligt gå galt.

Skindød af Flemming Johansen
Da Hilmar erklæres død af et ufejlbarligt bureaukrati, er selvmord måske den letteste udvej for en administrativt zombieficeret.

Virus af Anders Olesen
En mail der lokker med fantastiske pengebeløb virker måske for godt til at være sandt. Men hvad er det værste der kan ske?
139,69  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal188
Udgivelsesdato01 mar. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794021029