Om forfatteren

Lynne Graham (born 30 July 1956 in Northern Ireland) is a Northern Irish author of over 100 romance novels. She published her novels in Mills & Boon since 1987.

Dobbeltgængerbruden / Fri som fuglen / Det du ikke ved

Dobbeltgængerbruden
Brooke, der har været i koma i lang tid efter en forfærdelig bilulykke, vågner op på hospitalet uden at ane, hvem hun er. Det går op for hende, at hun er gift, men hun kan heller ikke huske sin mand, den velhavende bankdirektør Lorenzo Tassini.
 
Lorenzo og Brooke har ligget i skilsmisseforhandlinger før ulykken, men Lorenzo føler det som sin pligt at tage sig af Brooke, indtil hun har genfundet sin tabte hukommelse. Da hun langt om længe bliver udskrevet og flytter hjem, vender de langsomt tilbage til et samliv, der er langt mere harmonisk, end det nogensinde har været ... 


Fri som fuglen

Thea Lambros ved, at hun er en brik i en forretningsaftale mellem magtfulde mænd, da hendes far tvinger hende til at gifte sig med den kølige forretningsmand Christo. Hun er klar til at stikke af på sin motorcykel efter brylluppet, men Christo afbryder flugten og tager hende med hjem til sit græske palæ. 



Det du ikke ved

Rafaele Falcone opfører sig med samme iskolde hensynsløshed i sit luksusbilimperium som i sit privatliv. Følelser spiller ingen rolle for hans beslutninger, og han kræver altid at få det ypperste, så han tøver ikke med at bede den dygtige ingeniør Samantha Rourke om at begynde at arbejde for sig, selvom han gik fra hende nogle år tidligere ...

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jan. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793468