Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Brækkede ben & bristede hjerter - en helt umulig jul

Der er ikke rigtig noget, der går helt, som den 42-årige Lisbeth Cederström havde tænkt sig. Ganske vist er hun glad for sit lille hus ved havet, som hun selv har købt, og hun trives som lærer i Frillesås, hvor hun har boet i fem år. Hun er godt nok single, men det er bedre end at være ulykkeligt forelsket. 

Men da julen nærmer sig, går det hele i den forkerte retning. Skolelederen beslutter at give hendes elskede idrætstimer til en mandlig alpinmester og markedsføre skolen som skiskole. Lisbeths eks dukker op og er træt af sin glamourøse kæreste. Hendes søster, lægeklinikchefen Helene, har tænkt sig at føde sit fjerde barn hjemme, og Lisbeths bedste ven, Saras datter får problemer med politiet. Lisbeths køkken har en underlig lugt og skal restaureres af en ukendt håndværker, og for at gøre ondt værre har hendes mor tænkt sig at servere julemiddag allerede kl. 11 for børnenes skyld. 

Brækkede ben & bristede hjerter – en helt umulig jul er en humoristisk, lidt skør og varm fortælling om de forventninger, vi har til os selv og andre. Om ensomhed og venskab. Om hvide og sorte løgne. Om ukonventionelle kneb for at få det, man ønsker, og om måske at finde kærligheden, men frem for alt sig selv, når julen nærmer sig.

134,25  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal299
Udgivelsesdato21 okt. 2020
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772311449
ISBN epub9788772311340
ISBN lydbog9788772311548