Kærlighed til mad

let at tilberede, raffinerede opskrifter, moderne smag

Sophie Michell har arbejdet som kok for en stjerneregn af kræsne kunder, mange berømtheder - og lavet opskrifter, der ser ud og smager som dem du ser på tv, men som alle meget nemme at lave. 
Uanset om du allerede er en erfaren kok - eller en person med meget lidt erfaring i køkkenet, finder du retter, der er visuelt forførende, dækker det internationale køkken, er fulde af forskellige smagsoplevelser og aromaer - og baseret på sunde, gode råvarer og ingredienser. 
Bogen hjælper dig hvordan du opnår mindeværdige måltider uden at tilbringe timer i køkkenet. Så dyrk din kærlighed til mad med bredt udsnit af opskrifter og smagsoplevelser.
Jordet, krydret, surt, sødt, dybt, brændt, aromatisk, frisk, trøstende, forfriskende og delikat smag, i moderne, innovative og fuldstændig fantastisk lækre og enke opskrifter - forretter, hovedretter, desserter, bageopskrifter. 
Bliv inspireret fra madkunstens øverste hylde og oplev, hvordan du laver mad som en trænet kok. Prøv f.eks. opskrifter som, grillet tunfisk med caponata og basilikum, safranpocheret kylling - eller kokoskage med lime. Eller lad dig forføre gennem mere end 100 fantastiske opskrifter med sunde og lette måltider.
121,62  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave0
Trykt sideantal208
Udgivelsesdato08 mar. 2013
Udgivet afPaludan
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772307350