Om forfatteren

Tor Nørretranders (born June 20, 1955) is a Danish author of popular science. He was born in Copenhagen, Denmark. His books and lectures have primarily been focused on light popular science and its role in society, often with Nørretranders' own advice about how society should integrate new findings in popular science. He introduced the notion of exformation in his book The User Illusion.

Lys!

Om lys i livet og liv i lyset

Hvordan skal man sætte lys i sit liv og sit hjem? Hvordan kan man på en gang tage hensyn til klima og til livskvalitet? Kan LED og andre nye teknologier hjælpe os? For at finde svar må man spørge hvad lys betyder for det at være menneske.

Forfatteren Tor Nørretranders og kunstneren Olafur Eliasson fortæller i ord og billeder om mørke og lys, skygger og farver, lamper og lyskvalitet. Lys! fortæller om de store muligheder vi har for at gøre lyset i vores liv mere levende.


Olafur Eliasson (f. 1967) er dansk-islandsk kunstner og har i årtier skabt værker, der viser, hvordan vi ser lys og hvordan det virker på os. Værkernes enkelhed og klarhed bygger på et dybt filosofisk engagement i forståelsen af hvordan vi sanser og agerer i verden.

Tor Nørretranders (f. 1955) er dansk forfatter og har i årtier skrevet bøger, der viser, hvordan vi mærker verden og hvordan den mærker os. Bøgernes hverdagssproglige munterhed bygger på et dybt teoretisk engagement i forståelsen af grænserne for erkendelse og udtryk.
243,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal200
Udgivelsesdato13 dec. 2015
Udgivet afForlaget Tor.dk
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799615728