1400 års indavl - Politisk ukorrekte noveller 5

I dette bind – 1400 års indavl –  kan man blandt andet læse en hel del forbløffende kendsgerninger om tidlig dansk historie, kendsgerninger, der indtil nu har været holdt godt skjult af de Fri-Radikalers historikere, hvem det  tilsyneladende er lykkedes at sætte sig på de autoritative historiebøger. Det skal vi imidlertid have lavet om på, så sandheden og virkeligheden kan komme frem. Indtil nu er det lykkedes for de Fri-Radikalers historikere at skjule den rette og sande sammenhæng med forholdene ved kong Ros hof. Hvorfor de ikke måtte komme frem, er stadig uklart, og man kan kun gisne om grundene dertil. Fritstillede og selvstændige historikere har teoretiseret, om der skulle gemme sig epokegørende hemmeligheder bag de Fri-Radikalers historikeres desperate forsøg på at skjule sandheden. Men nu er der lukket op for godteposen, og de Fri Radikalers historikere kan ikke få godterne tilbage i posen, lige meget hvor meget de anstrenger sig.             

Uddrag af bogen  
"For øvrigt,” sagde Mülkenpinger og rettede blikket ind i kameraet, ”så vil jeg absolut ikke gå så langt som den vise filosof, der engang sagde ”Gid Adam var død med alle sine ribben i behold!” ... for jeg er ikke kvindehader! Tværtimod, jeg elsker kvinder! Problemet i dag er blot, at kvinder ikke kender deres plads mere, og så tror fanden jo, at de bliver forvirrede, frustrerede og kvindesagskvinder! Sagens kerne er jo netop, at kvindens største ansvar er at være på jorden længe nok til at finde sig den bedst mulige mage og undfange børn, der vil forbedre arten ...” Ordføreren fik kuldegysninger ved disse ord, men rent fagligt frydede hun sig, for det var lige den slags, der skulle til for at sætte gang i debatten.  
”uhhh!” råbte gungerdrylle rasende og dirrede over hele kroppen. ”det er til at få brækfornemmelser af det her! mage til råddent, mandschauvinistisk pis skal man lede længe efter. det er tydeligt, at den herre ikke er kommet ud af stenalderen endnu, hvor han tydeligvis hører hjemme!”         

Om forfatteren  
Jens Hostrup har gennem et liv med forskelligartede arbejdsforhold som landarbejder, chauffør, militærmand, forretningsmand, lærer, maler/grafiker og forfatter erhvervet sig et omfattende livsgrundlag med tilhørende erfaringer, ærgrelser og glæder at trække på til sine fritvoksende og fabulerende skrøner. 
Udgave1
Trykt sideantal217
Udgivelsesdato17 mar. 2017
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771902495
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu