Opvækst i en gylden kultur

Hovedpersonerne i denne eventyrlige bog, hedder Rosur, Solur og Soltur. De helt unge lever ude i skoven, bader hver dag i en dejlig sø, sover i hængekøjer, og de bliver undervist af træerne, fuglene og naturvæsnerne. Forældrene besøger dem kun når de unge har brug for det og det er sjældent, så beskæftigede er de helt unge med det liv de lever.

Bogen er skrevet af Rosur, som bor i Casandras indre. Hun fortæller om sit intense liv, som det udfolder sig til hun bliver 7 år, om hendes indre samtaler med Gud, og hendes studier af den gyldne kultur hun er født ind i. Handlingen udspiller sig i en fjern fortid på kontinentet Lemurien, der lå der hvor Stillehavet med dens øer, New Zealand, Australien, Japan og Indonesien ligger i dag. Naturen fra dengang lignede meget den der nu er på Nordøen af New Zealand.

Bogen er ligeledes en eventyrlig beskrivelse af den indre konge og dronning, som de gyldne unge mange er i det indre. Fødsel ind i en gylden kultur beskriver Rosurs liv fra undfangelsen til hun er 3 år. Opvækst ind i en gylden kultur er en beskrivelse af Rosurs liv fra hun er 3 år til 7 år. 

Det er en bog som er velegnet til højtlæsning for alle alderstrin, til healing af det indre barn, til udvikling af den indre kreativitet, og meget velegnet til alle som har med de helt unge at gøre.
210,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal426
Udgivelsesdato11 mar. 2019
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797099995