Trekant

Er det OK at blive rasende over sin mands utroskab, når man selv har haft sidespring … som han dog ikke ved noget om? Eller gør han måske alligevel? Og er det så bedst at lade som ingenting? Kan man - eller kan man ikke blive sammen, når man nu ved ægtemanden har været utro … med én, der ovenikøbet er meget yngre og mere veltrimmet?

Maria er gift med Jakob og bliver ufrivilligt fanget i et trekantsdrama, der truer med at løfte sløret for hendes mest private hemmeligheder og ødelægge hendes ægteskab. Med hjælp fra sine let utilregnelige venner Nikolaj og Helene forsøger Maria at navigere sig vej udenom fælder og landminer.  

TREKANT er en roman, hvor intet er, som det plejer at være. Hvor livet bliver taget op til overvejelse. Hvor grænser bliver flyttet … helst over et blændende glas vin.

Om UDSPRING – første bog i serien:
Line Baun Danielsen: "Det fede og overraskende ved bogen er, udover historien, at den er skrevet af en mand. Godt nok en reklamemand,der sikkert kan alle sine arketyper både blandt mænd og kvinder. Men skrevet og ramt lige på kornet. Som jeg skrev til ham i går: Hvornår kommer den næste?

Maria Montell: "Jeg var underholdt og overrasket – og bogen er så autentisk og livagtig, at jeg elsker, hader, føler og spekulerer med personerne. Den erotiske tone, krimistrejfet og det fede fokus på, hvor let vi sætter vores parforhold på vippen – jeg strøg gennem bogen."

bogrummet.dk: "Er du til moden chick lit om parforhold, erotik og utroskab fortalt med både humor og stor menneskekundskab, så kan jeg kun anbefale ”Udspring”. Jeg var i hvert fald godt underholdt hele vejen."
121,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal273
Udgivelsesdato11 jun. 2018
Udgivet afBloody Amateurs
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797040614