VINDERKULTUR

Resultater kan ikke planlægges ... præstationer kan

Professor Sean Meehan, IMD Business School, Lausanne, CH: "An important read for high performers as they face unrelenting uncertainty."

Torbjørn Sindballe, Hawaii Ironman, 3rd & Deloitte Talent Director: "En super indsigt i lars' metoder og værktøjer der har været en stor hjælp i min egen karriere, såvel som i de topledelser og virksomheder Lars har hjulpet til at sætte klare ord på visionerne, kulturen og samarbejdet gennem årene. Bogen er relevant for både erhvervs- og sportsfolk der tager deres ambitioner alvorligt. God fornøjelse."

Olympisk Mester, 2012 Mads Rasmussen, Roning: "En vinderkultur kan skabes. I denne bog fortæller Lars hvordan."

Vinderkultur er, når den ekstraordinære toppræstation leveres dagligt. Det er vinderkultur, der får kompetente organisationer og teams til at få gøre deres allerbedste, præcis når kravet er størst. Lars H. Nielsen har siden 1989 arbejdet med at skabe vindere i store dele af erhvervslivet. Han har samarbejdet med bl.a. ATP, Jyske Bank, Danfoss og PANDORA – og det er skabelsen af en dybt forankret vinderkultur i netop disse virksomheder, denne bog handler om. I bogen, der er tiltænkt den ambitiøse leder eller medarbejder, fortæller Lars H. Nielsen med udgangspunkt i grundige cases, hvordan man selv kan opbygge en vinderkultur på sit hold eller i sin organisation. Bliv inspireret, skab en vinderkultur og præstér det optimale – ikke bare én gang, men igen og igen.
108,04  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave2
Trykt sideantal208
Udgivelsesdato05 aug. 2016
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799505456
ISBN epub9788799505449