Læs uddrag
Læs

Pulserende hjerter

Målgruppen for denne krimi er personer, som elsker Rom og gerne vil opleve mere end de gængse turistseværdigheder.    
Læseren bliver ført til den etruskiske gravby i Cerveteri, et landskab, som er ladet med mystik. Ligeledes besøges mithræet under kirken San Clemente, et fugtigt og mørkt sted, hvor fantasi om mord ligger ligefor.    
Læseren skal også opleve Roms mest særprægede karnevalsfest, som foregår i den franske Villa Medici, samt deltage i en udflugt til Nemisøen.    
Sidste del af bogen foregår i Mexico City med en udflugt til pyramideområdet i Teotihuacan, et ikke mindre spændende område med dets blodige historie om menneskeofringer.    
Hovedpersonen Lea er en yngre dansk kunstner, som bor i det nye romerske in-kvarter Pigneto. Hun har en interessant omgangskreds af mexicanske og italienske venner samt en dansk veninde, der studerer på Det Danske Institut i Rom.    Napolitaneren kommissær Mario Saponaro opklarer de mord, der forekommer.

Uddrag af bogen 
TV-avis. Overskrifterne fløj hen over skærmen. Ung kvinde fundet dræbt på Tiberbredden tæt ved Ponte Cavour. Jeg satte mig tålmodigt og kiggede, indtil de nåede frem til den uhyggelige nyhed om kvinden. Speakeren startede: ”Politiet mener, at kvinden blev anbragt nær ved broen natten til i dag. Joggeren løber samme rute hver morgen og har ikke set hende før. Drabet er muligvis sket for et par uger siden. Kroppen var stadig dybfrossen, og det formodes, at hun har været anbragt i en fryser efter den barbariske fjernelse af hjertet og andre indre organer. Kvinden er skamferet i ansigtet, så en umiddelbar identifikation kan blive vanskelig.” Et kamera zoomede ind på et ben, som stak frem under en presenning. Kameraet zoomede endnu en gang … mit blod frøs til is.           

Om forfatteren 
Bente Schrøder Rasmussen er født på Nørrebro i 1947 og flyttede efter endt læreruddannelse til Rom i 1970. Hun har arbejdet for Spies Rejser og været sekretær på Det Danske Institut i Rom indtil 2012. I de senere år har hun oversat tre bøger af den romerske forfatter Ascanio Celestini.
187,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal248
Udgivelsesdato16 mar. 2020
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772187273
ISBN epub9788772189239