Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

1000 Piskeslag

En Wolf thriller

1000 Piskeslag – en ny Wolf-thriller af Nis Jakob
Nis Jakob er klar med efterfølgeren til den anmelderroste EN DØD RUSSER, der blandt andet blev kaldt ”den perfekte spændingsroman” af en tilfreds anmelder. Om 1000 piskeslag skriver anmelder på saxo.com: "Det er en bog, som virkelig ødelægger ens nattesøvn. Det værste er, at jeg nu skal vente et helt år, inden efterfølgeren kommer. Nis Jakob viser her, at han hører til i superligaen af krimiforfattere." (femstjernet)
Med thrilleren EN DØD RUSSER tog Nis Jakob i 2018 - efter 12 enkeltstående romaner - hul på en ny thrillerserie, der tager livtag med internationale forbrydelser, nære personlige konflikter og tidens generelt apokalyptiske strømninger.
Hovedpersonen er den tidligere politimand Wolf, som efter en fyreseddel fra etaten, hyres af en privat, international efterretningstjeneste, der prøver at gøre verden til et bedre sted.
EN Død Russer fik flotte 5-stjernede anmeldelser fra bla. Dagbladenes Bureau, Bogfidusen.dk, Bogrummet.dk, Jyske Vestkysten, Fyns Stifttidende og Saxo.com. De skriver fx:
”Fantastisk spændende bog.” ”Rummer alt, hvad man som læser kan forlange.” ”Hæsblæsende finale.” ”Interessante og plagede hovedpersoner.” ”Præcise persontegninger.” ”Velskrevet og med god spændingskurve.” ”Superfin spændingsroman.” ”Nis Jakob, når han er bedst.” ”Indlæst ganske fængslende af forfatteren.” ”Romanen er tempofyldt, actionpræget og ingen bliver skånet.” ”Forfriskende med en kvindelige antihelt, der gør lige nøjagtig hvad der passer hende.” ”Hjerteskærende grusom historie.” ”Man bliver som læser taget med helt ind i dette mareridt og det er beskrevet rigtig levende og uhyggeligt.” ”Flot og velskrevet krimi.” ”Starter ud med et brag og fortsætter resten af bogen. Jeg glæder mig allerede til fortsættelsen.” ”En rigtig god bog til sommerferien – når du først er i gang er den svær at lægge fra sig!” ”Det gøres ikke meget bedre.”
Nu udkommer bind 2 i serien om Wolf og hans russiske kvindelige makker Inessa. Romanen hedder 1000 Piskeslag.
1000 Piskeslag starter i højeste gear, hvor EN DØD RUSSER slutter.
Inessa er kommet i kløerne på en dansk seriemorder, der tager rundt til datingarrangementer i Østeuropa, myrder kvinder og lægger videoer op af sine ugerninger.  
Sekunderne tikker ud for den russiske politikvindes liv, mens Wolf forsøger at finde frem til det sted i Krakow, hvor Inessa skal myrdes og parteres for åbent kamera.
I Saudi-Arabien får en blogger tildelt de første 50 piskeslag ud af 1.000 bundet til en pæl nær en lille moské. 
Han har bare sagt sin mening om det religiøse styre. 
Og hjemme i Danmark løber Wolfs psykiater, Anna, ind i alvorlige problemer, da hun finder beviser på den tidligere jægersoldats ulovlige mission i Afghanistan.
Wolf forsøger i sit nye job som agent for en hemmelig organisation at få enderne til at mødes i et kapløb mod fortidens dæmoner og nutidens nådesløse pres.
93,75  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal378 Sider
Udgivelsesdato25 mar. 2019
Udgivet afBillige ebøger
Sprogdan
ISBN epub9788793660113
ISBN lydbog9788793660120