Naturlig ledelse - på vej mod et menneskeligt arbejdsliv

Føler du nogle gange, at du mangler energi? At der er lidt for mange i organisationen, der trækker på dig? At du aldrig har tid til pauser og til at reflektere? Eller at du til tider er kortluntet over for medarbejdere eller kolleger? Så er den her bog noget for dig.Fremtidens arbejdsliv og fremtidens ledelse kalder på, at vi gør op med et ensidigt fokus på vækst, optimering og effektivisering og anerkender, at pauser, restitution og nærvær er forudsætningen for vækst. Naturen har for længst indset det. Spørgsmålet er, hvornår vi følger efter

I denne antologi sætter vi derfor spot på, hvordan fremtidens regenerative ledelse kan se ud i vores organisationer. Vi giver forskningsperspektiver, en temperaturmåling på, hvordan lederne har det anno 2022 og en række anbefalinger til et mere regenerativt arbejdsliv. 

Læs hvad eksperter som Laura Storm, lægen Imran Rashid, stilhedseksperten Bastian Overgaard, ledelsesfilosoffen Thomas Specht, forskeren Frans Ørsted Andersen og mange flere har at sige om fremtidens naturlige ledelse.
168,28  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal179
Udgivelsesdato07 nov. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797365632